Ambasadorul Turciei la Bucuresti, despre acuzatiile de tortura in inchisorile turce si relatia Erdogan-Putin

Joi, 28 Iulie 2016, ora 10:23
1004 citiri
Ambasadorul Turciei la Bucuresti, despre acuzatiile de tortura in inchisorile turce si relatia Erdogan-Putin
Foto: Captura video Digi24

Ambasadorul Turciei la Bucuresti, Koray Ertas, afirma ca in tara sa nu exista tortura sistematica, el respingand un recent raport al Amnesty International, care arata ca persoanele retinute dupa tentativa de lovitura de stat sunt batute, torturate sau violate in centrele de detentie.

"Am vazut raportul facut de Amnesty International si l-am respins in mod categoric. Ministrul de Justitie a facut imediat o declaratie si a spus ca este o acuzatie imorala, pentru ca nu discutam despre Turcia din 1980, cand din pacate tortura era sistematica in Turcia.

Dupa cum stiti, din 2000 am facut schimbari uriase si nu mai exista tortura sistematica in tara mea, lucru care a fost aprobat incontinuu de multe institutii internationale, inclusiv de Consiliul Europei. Deci respingem in mod categoric aceste acuzatii", a declarat ambasadorul intr-un interviu acordat Digi24, comentand acuzatiile facute de Amnesty International.

Organizatia a aratat intr-un raport publicat in urma cu cateva zile ca ...citeste mai departe despre "Ambasadorul Turciei la Bucuresti, despre acuzatiile de tortura in inchisorile turce si relatia Erdogan-Putin" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ambasador turc Romania puci esuat, #ambasador turc Romania tortura Turcia, #relatie Turcia UE, #relatie Turcia Rusia, #bani Turcia UE imigranti , #Stiri International