Amenintare teribila a Statului Islamic: Vom cumpara arme nucleare si vom face ceva epic

Sambata, 23 Mai 2015, ora 11:45
1075 citiri

Membrii gruparii Statul Islamic au transmis, prin intermediul celui mai recent numar al revistei de propaganda Dabiq, ca organizatia se extinde atat de rapid incat ar putea cumpara prima arma nucleara in decurs de un an.

In articol se arata ca Statul Islamic a evoluat, de la "cel mai exploziv grup islamic din lumea moderna", la "cea mai exploziva miscare islamica pe care a vazut-o vreodata lumea moderna", in mai putin de 12 luni, scrie Belfast Telegraph.

Statul Islamic continua asaltul - a mai capturat un oras

De asemenea, in revista se mai arata ca grupari militante islamiste precum Boko Haram au fagaduit supunere Statului Islamic, unind astfel regiunile Orientului Mijlociu, Africii si Asiei pentru a crea o miscare globala.

Articolul pretinde ca alinierea acestor grupuri a avut loc, deoarece militantii islamisti au capturat "tancuri, lansatoare de rachete, sisteme de racheta si sisteme antiaeriene", inainte de a se orienta catre arme mai extreme care nu se afla deocamdata ...citeste mai departe despre "Amenintare teribila a Statului Islamic: Vom cumpara arme nucleare si vom face ceva epic" pe Ziare.com

#Statul Islamic arme nucleare, #Statul Islamic amenintare nucleara, #arme nuclare Statul Islamic , #Stiri International