Amenintarea unui rege pentru Statul Islamic: Ii zdrobim pana ramanem fara benzina si gloante!

Joi, 05 Februarie 2015, ora 10:29
1055 citiri
Amenintarea unui rege pentru Statul Islamic: Ii zdrobim pana ramanem fara benzina si gloante!
Foto: The Guardian

Regele Abdullah al Iordaniei, fost general de armata, a amenintat ca tara sa va zdrobi Statul islamic pana cand va ramane "fara benzina si gloante". Afirmatia a fost facuta intr-o intalnire cu parlamentari americani, dupa ce Statul Islamic a facut publica inregistrarea executiei pilotului iordanian, care a fost ars de viu intr-o cusca metalica.

Iordania a amenintat, imediat dupa executia ostaticului iordanian, ca va ucide jihadistii aflati in inchisorile sale - si a spanzurat doi teroristi al Qaida miercuri dimineata, scrie Fox News.

Acesta a fost doar inceputul razbunarii iordanienilor. Vorbele regelui au fost urmate de cele ale liderilor militari, care au promis un raspuns "care sa zguduie pamantul", proportional cu magnitudinea tragediei.

Regele Abdullah "a spus ca va avea loc o razbunare cum nu a vazut Statul Islamic. A mentionat filmul 'Unforgiven' si pe Clint Eastwood si chiar a citat o parte din film", a povestit dupa intalnire congresmanul american Duncan Hunter Jr., ...citeste mai departe despre "Amenintarea unui rege pentru Statul Islamic: Ii zdrobim pana ramanem fara benzina si gloante!" pe Ziare.com

#Iordania rege Abdullah teroristi, #rege Iordania razbunare Stat Islamic , #Stiri International