America nu va mai fi o superputere din cauza lui Trump, spune omul care a prezis prabusirea Uniunii Sovietice

Joi, 08 Decembrie 2016, ora 08:48
999 citiri
America nu va mai fi o superputere din cauza lui Trump, spune omul care a prezis prabusirea Uniunii Sovietice
Foto: Facebook/Donald Trump

Un sociolog care a prezis destramarea Uniunii Sovetice a avertizat ca puterea globala a SUA este intr-o faza de declin accelerat sub conducerea lui Donald Trump si se va prabusi cat timp republicanul se afla la Casa Alba.

Profesorul norvegian Johan Galtung este cunoscut drept "parintele fondator" al studiilor privind pacea ca materie stiintifica si recunoscut pentru faptul ca, de-a lungul timpului, a prezis numeroase evenimente istorice, printre care atentatele teroriste din 11 septembrie 2001 din SUA si protestele din Piata Tiananmen din China, scrie The Independent.

De asemenea, a starnit controverse aprinse in 2000, cand a prezis ca puterea globala a Americii se va prabusi pana in anul 2025. Insa, in timpul Administratiei Bush, cercetatorul a lansat un alt termen, si anume 2020.

Acum, Galtung sustine ca predictiile sale se materializeaza, ca urmare a alegerii lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite.

Victoria lui Trump, ales si pentru retorica sa ...citeste mai departe despre "America nu va mai fi o superputere din cauza lui Trump, spune omul care a prezis prabusirea Uniunii Sovietice" pe Ziare.com

#Trump prabusire putere SUA, #Trump declin SUA , #Stiri International