Americanii duc greul in razboiul cu Statul Islamic, dintr-o coalitie de 65 de tari

Marti, 01 Decembrie 2015, ora 22:10
804 citiri

Pentagonul a prezentat un raport care arata ca Statele Unite au executat pana acum majoritatea loviturilor aeriene impotriva gruparii teroriste Statul Islamic in Siria.

Desi coalitia condusa de americani a initiat pana pe 19 noiembrie 8.289 de atacuri aeriene asupra pozitiilor jihadistilor, 6.471 au fost realizate de fortele armate ale Statelor Unite, informeaza New York Times.

Statul Islamic ameninta coalitia diavolilor care lupta impotriva sa, inclusiv Romania: Flacarile razboiului va vor arde (Video)

Mai mult, dintre cele 65 de tari care fac parte din colitia care a declarat razboi Statului Islamic, doar 12 state sunt implicate efectiv la atacurile aeriene si numai 24 participa la intalnirile trimestriale organizate pe aceasta tema.

Dar de ce unele tari fac parte din coalitie, chiar daca nu poarta batalii? Motivul este simplu: acestea sunt incluse chiar daca momentan stau "pe bara", datorita politicilor adoptate impotriva terorismului.

Ce fac alte tari si cat costa ...citeste mai departe despre "Americanii duc greul in razboiul cu Statul Islamic, dintr-o coalitie de 65 de tari" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#SUA lupta Statul islamic, #SUA razboi Statul Islamic, #razboi Statul Islamic , #Stiri International