Americanii ii mai spioneaza si acum pe nemti? NSA, interesata de criza din Grecia

Joi, 02 Iulie 2015, ora 08:57
1112 citiri
Americanii ii mai spioneaza si acum pe nemti? NSA, interesata de criza din Grecia
Foto: Facebook/NSA - National Security Agency

WikiLeaks a publicat miercuri o lista cu numere germane de telefon care, potrivit site-ului, arata ca Agentia Nationala americana pentru Securitate (NSA) a spionat si alti oficiali de rang inalt in afara de cancelarul Angela Merkel.

Aceasta ultima dezvaluire a site-ului specializat in publicarea de informatii clasificate este susceptibila sa relanseze ingrijorari in Germania cu privire la faptul ca agentia americana a fost angajata intr-o supraveghere generalizata a aliatilor sai apropiati, relateaza Associated Press in pagina electronica.

WikiLeaks a publicat saptamana trecuta documente care par sa arate ca NSA a spionat oficialii francezi, provocand furia Parisului.

Noi dezvaluiri despre practicile NSA: A spionat ultimii trei presedinti ai Frantei

Site-ul precizeaza ca noua lista, partial cenzurata, contine 69 de numere de telefon si fax care au apartinut unor oficiali de rang inalt din cadrul ministerelor germane ale Economiei si Finantelor, intre altele.

WikiLeaks a ...citeste mai departe despre "Americanii ii mai spioneaza si acum pe nemti? NSA, interesata de criza din Grecia" pe Ziare.com

#NSA spionat ministri Germania Grecia, #spionaj NSA Germania , #Stiri International