Americanii il spioneaza pe presedintele Frantei? Reactii imediate de la Hollande si Casa Alba

Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 08:25
1014 citiri
Americanii il spioneaza pe presedintele Frantei? Reactii imediate de la Hollande si Casa Alba
Foto: Facebook/The White House

Casa Alba a dat asigurari, marti seara, ca SUA nu intercepteaza comunicatiile presedintelui francez Francois Hollande si ca nu va face acest lucru, dupa publicarea de catre WikiLeaks a unor informatii conform carora SUA i-au spionat pe ultimii trei presedinti francezi.

"Nu vizam si nu vom viza comunicatiile presedintelui Hollande", a declarat pentru AFP Ned Price, purtator de cuvant al Consiliului de Securitate Nationala, fara a face alte referiri la operatiuni care s-ar fi putut desfasura in trecut.

Noi dezvaluiri despre practicile NSA: A spionat ultimii trei presedinti ai Frantei

"Colaboram strans cu Franta in toate subiectele de dimensiune internationala si francezii sunt parteneri indispensabili", a adaugat el.

Anterior, executivul american a refuzat sa comenteze sau sa dezminta informatiile potrivit carora SUA i-ar... citeste mai departe despre "Americanii il spioneaza pe presedintele Frantei? Reactii imediate de la Hollande si Casa Alba" pe Ziare.com

#Casa Alba reactie dezvaluiri NSA Franta, #NSA spionaj Franta Hollande, #Casa Alba neaga spionat Franta , #Stiri International