Analiza MarketWatch: Cea mai mare provocare a anului 2017 si noua ordine mondiala

Sambata, 14 Ianuarie 2017, ora 17:02
950 citiri
Analiza MarketWatch: Cea mai mare provocare a anului 2017 si noua ordine mondiala
Foto: Facebook George Friedman

La opt ani de la cea mai grava criza fianciara dupa Marea Depresiune, Statele Unite, Marea Britanie si alte state dezvoltate pun frane globalizarii cu o intoarcere de 180 de grade, dar cea mai mare provocare a anului 2017 va fi cresterea tensiunilor politice, sociale si economice in Germania, potrivit unei analize a MarketWatch.

Investitiile, in contextul acestui mars spre nationalism, vor fi volatile, afirma George Friedman, fondator si presedinte al Geopolitical Futures, o publicatie online care estimeaza si explica evenimente globale. In consecinta, climatul politic si economic va cere o mare atentie din partea investitorilor in alocarea banilor.

Trecerea la o ordine mondiala politica si economica mai inchisa si mai centrata la nivel national, de la o structura deschisa international, nu va fi incheiata in acest an si nici in cel viitor, adauga Friedman, ci mai degraba in urmatorii aproximativ 10 ani, definind presedintia lui Donald Trump si a liderului american care ii va ...citeste mai departe despre "Analiza MarketWatch: Cea mai mare provocare a anului 2017 si noua ordine mondiala" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#George Friedman despre 2017, #George Friedman noua ordine mondiala , #Stiri International