Ancheta mortii lui Boris Nemtov, finalizata: A fost ucis la comanda pentru 200.000 de euro

Luni, 20 Iunie 2016, ora 20:51
841 citiri
Ancheta mortii lui Boris Nemtov, finalizata: A fost ucis la comanda pentru 200.000 de euro

Ancheta asupra asasinarii opozantului rus Boris Nemtov, impuscat in apropiere de Kremlin in februarie 2015, a fost finalizata, dosarul fiind trimis procuraturii, chiar daca nu au fost identificati toti suspectii, au anuntat luni autoritatile ruse, precizand ca aceasta crima a fost comandata de un responsabil cecen, relateaza AFP si RIA Novosti.

"Ancheta este finalizata", a informat intr-un comunicat Comitetul de ancheta rus de pe langa Parchetul General, insarcinat cu principalele investigatii criminale in Rusia.

Cinci presupusi executanti - Zaur Dadaiev, Sadid si Anzor Gubasev, Temirlan Eskerhanov si Hamzat Bahaev - toti originari din republicile ruse cu populatie majoritar musulmana Cecenia si Ingusetia, arestati in martie 2015 si inculpati pentru omor, "primisera in septembrie 2014 o recompensa de cel putin 15 milioane de ruble (aproximativ 206.000 de euro) pentru uciderea lui Boris Nemtov", precizeaza comunicatul.

Ruslan Muhudinov, un cecen identificat in decembrie 2015 ca ...citeste mai departe despre "Ancheta mortii lui Boris Nemtov, finalizata: A fost ucis la comanda pentru 200.000 de euro" pe Ziare.com

#Boris Nemtov ancheta, #Boris Nemtov asasinat , #Stiri International