Angela Merkel, la 60 de ani - viata si pasiunile primei femei cancelar al Germaniei

Vineri, 18 Iulie 2014, ora 09:05
1066 citiri
Angela Merkel, la 60 de ani - viata si pasiunile primei femei cancelar al Germaniei

Angela Merkel, prima femeie aleasa cancelar al Germaniei, implineste joi, 17 iulie, varsta de 60 de ani, fapt ce a aprins o noua dezbatere referitoare la cat va mai sta Merkel la conducerea motorului economic al Europei.

Angela Merkel, care a fost desemnata de revista Forbes cea mai influenta femeie din lume, va organiza un eveniment aniversar la sediul partidului pe care il conduce, Uniunea Crestin-Democrata (CDU), din Berlin, arata Business Insider.

Peste 1.000 de invitati vor participa la receptia organizata de Merkel, unde se va servi bere germana, vin si peste. Un oficial al partidului a spus ca nu va fi "nimic sofisticat".

Angela Merkel a ciocnit un pahar de sampanie si cu liderii statelor europene, care s-au intalnit miercuri seara pentru a se pune de acord in privinta posturilor din Comisia Europeana, fara rezultat insa.

Ce mai face Angela Merkel de ziua ei, dupa ce-a intrat in ...citeste mai departe despre "Angela Merkel, la 60 de ani - viata si pasiunile primei femei cancelar al Germaniei" pe Ziare.com

#Angela Merkel zi nastere, #Angela Merkel viata, #Angela Merkel cariera , #Stiri International