Angela Merkel, pusa in dificultate in fata unei refugiate in lacrimi

Joi, 16 Iulie 2015, ora 21:17
785 citiri
Angela Merkel, pusa in dificultate in fata unei refugiate in lacrimi
Foto: Cancelaria Germaniei

Angela Merkel a parut stanjenita, miercuri seara, in timpul unei dezbateri televizate, unde s-a vazut confruntata cu o tanara palestiniana ce a izbucnit in lacrimi pentru ca i s-a respins cererea de azil si trebuie sa paraseasca Germania.

Dezbaterea a fost organizata in orasul Rostock de televiziunea publica regionala in cadrul unei campanii guvernamentale de "dialog cu cetatenii", iar scena a provocat numeroase reactii pe retelele de socializare, relateaza AFP.

Adresandu-se cancelarului german, adolescenta palestiniana, al carei prenume este Reem, explica intr-o germana fara accent ca trece printr-un moment greu dupa ce familia ei se afla acum in situatia de a se intoarce in Liban, tara pe care a parasit-o cu patru ani in urma.

"Si eu am proiecte, vreau sa studiez, este cu adevarat o dorinta, un obiectiv pe care vreau sa-l ating. Si chiar este neplacut sa vad cum altii isi pot savura existenta, iar eu nu ma pot bucura de acest lucru alaturi de ei", spune tanara, cu o voce ...citeste mai departe despre "Angela Merkel, pusa in dificultate in fata unei refugiate in lacrimi" pe Ziare.com

#Angela Merkel refugiata, #Angela Merkel refugiata lacrimi , #Stiri International