Apel pentru Nepal: Doneaza si tu pentru adaposturi temporare, apa potabila, hrana si asistenta medicala

Miercuri, 29 Aprilie 2015, ora 14:57
1062 citiri
Apel pentru Nepal: Doneaza si tu pentru adaposturi temporare, apa potabila, hrana si asistenta medicala
Foto: Crucea Rosie Romana

Cutremurul devastator de sambata, care a zguduit Nepalul, a provocat o tragedie umanitara de proportii. Conform celui mai recent bilant, se estimeaza ca au murit 5500 de oameni, iar peste 10.000 au fost raniti, insa distrugerea infrastructurii face dificila stabilirea rapida a daunelor si a numarului exact al victimelor.

Zeci de mii de persoane se lupta sa supravietuiasca din cauza lipsei de hrana, adapost si apa potabila. Crucea Rosie din Nepal in colaborare cu autoritatile nationale au luat masuri imediate pentru a asigura operatiunile de salvare si distribuirea de materiale de prima necesitate catre populatie.

Foto: Crucea Rosie Romana

Pentru a sustine operatiunile de ajutorare a victimelor acestui dezastru umanitar, Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie a lansat un Apel International de Urgenta. Suma necesara pentru asistarea a aproximativ 75.000 de persoane afectate de dezastru este de 33 milioane euro.

Crucea Rosie Romana s-a ...citeste mai departe despre "Apel pentru Nepal: Doneaza si tu pentru adaposturi temporare, apa potabila, hrana si asistenta medicala" pe Ziare.com

#apel pentru Nepal, #donatii Crucea Rosie Romana, #ajutoare Nepal, #campanie umanitara Nepal , #Stiri International