Arestari pe banda rulanta in Marea Britanie dupa atentatul de la Manchester

Luni, 29 Mai 2017, ora 10:25
1171 citiri
Arestari pe banda rulanta in Marea Britanie dupa atentatul de la Manchester
Foto: Arhiva Pixabay

Politia britanica a anuntat luni o noua arestare in ancheta privind atentatul de saptamana trecuta, de la Manchester, soldat cu 22 de morti.

Un barbat de 23 de ani a fost retinut la Shoreham-by-Sea, in Sussex (sudul Angliei), se arata intr-un comunicat al fortelor de ordine.

In paralel, autoritatile au perchezitionat luni dimineata o locuinta din Whalley Range, un cartier din sudul Manchester, relateaza AFP

Atentatul comis luni seara de un kamikaze, Salman Abedi, un britanic de origine libiana, s-a soldat cu 22 de morti si 116 raniti si a fost revendicat de gruparea Statul Islamic.

Autoritatile au retinut pana acum 16 persoane, dintre care 14 se afla inca in arest. Insa ministrul britanic de Interne, Amber Rudd, a avertizat ca o parte dintre membrii retelei jihadiste aflata in spatele atacului ar putea fi inca in libertate.

Atentat la Manchester: Politia publica fotografii cu teroristul pentru a reconstitui parcursul acestuiaSi fratele teroristului din Manchester e membru al Statului Islamic. Au vorbit cu 15 minute inainte de atentatAtentatul de la Manchester, cel mai grav din ultimii 12 ani. Vezi atacurile care au zguduit Marea Britanie din 2005 pana acum ...citeste mai departe despre "Arestari pe banda rulanta in Marea Britanie dupa atentatul de la Manchester" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#persoana arestata atentat Manchester, #politia britanica arestari atentat , #Stiri International