Ariel Sharon, stare critica: Medicii anunta ca organele vitale i se "deterioreaza treptat"

Vineri, 03 Ianuarie 2014, ora 12:40
950 citiri
Ariel Sharon, stare critica: Medicii anunta ca organele vitale i se "deterioreaza treptat"

Organele vitale ale lui Ariel Sharon, aflat in coma de opt ani, se "deterioreaza in mod treptat", a declarat vineri directorul spitalului in care fostul premier israelian este internat, la Tel Aviv.

"Examene evidentiaza o deteriorare inceata si treptata a functionarii organelor sale (...). Asistam la o disfunctie generalizata a organelor centrale", a anuntat Zeev Rotstein intr-o conferinta de presa sustinuta in fata Spitalului Tel Hashomer.

Joi, directorul spitalului Tel Hashomer anunta ca mai multe organe vitale ale lui Ariel Sharon, si nu numai rinichii, asa cum a anuntat presa miercuri, au incetat sa mai functioneze normal.

"In ultimele doua zile, am asistat la o scadere graduala a functionarii mai multor organe centrale ale lui Ariel Sharon, care sunt esentiale pentru supravietuirea sa", a declarat Zeev Rotstein, in cadrul unei intalniri cu presa in fata spitalului.

"Starea sa de sanatate este definita drept critica, ceea ce ...citeste mai departe despre "Ariel Sharon, stare critica: Medicii anunta ca organele vitale i se "deterioreaza treptat"" pe Ziare.com

#Ariel Sharon stare grava, #Ariel Sharon coma , #Stiri International