Armada lui Trump ajunge, in cele din urma, la destinatie. Coreea de Nord, avertizata sa nu faca vreo greseala

Sambata, 22 Aprilie 2017, ora 12:07
2462 citiri
Armada lui Trump ajunge, in cele din urma, la destinatie. Coreea de Nord, avertizata sa nu faca vreo greseala
Foto: Facebook/USS Carl Vinson (CVN 70)

Vicepresedintele Statelor Unite, Mike Pence, a anuntat sambata ca "armada americana" condusa de portavionul USS Carl Vinson va ajunge in cateva zile in Marea Japoniei pentru a contracara amenintarile venite din partea regimului de la Phenian.

Anuntul vicepresedintelui vine la doar cateva zile dupa ce presa americana a dezvaluit ca portavionul USS Carl Vinson a navigat timp de o saptamana in directia opusa, pentru a participa la un exercitiu naval cu fortele australiene din Oceanul Indian, desi reprezentantii Casei Albe sustineau ca o adevarata "armada" se indreapta spre Peninsula Coreeana.

"Noi ne asteptam ca va ajunge in doar cateva zile in pozitia sa din Marea Japoniei, inainte de sfarsitul lunii aprilie. Regimul nord-coreean nu ar trebui sa faca nicio greseala, prentru ca americanii au resursele, personalul si prezenta in aceasta regiune pentru a garanta securitatea intereselor si a aliatilor", a declarat Pence la o conferinta de presa comuna cu premierul Australiei, Malcolm Turnbull.

Tensiunile dintre Washington si Phenian au explodat recent in urma lansarii mai multor rachete balistice de catre regimul nord-coreean, in pofida sanctiunilor implementate de Natiunile Unite.

Marina SUA a anuntat pe 8 aprilie ca un flotila condusa de portavionul USS Carl Vinson se va indrepta spre nord ca o "masura prudenta" de a combate regimul izolat de la Phenian.

Armada anuntata de Trump pentru Peninsula Coreeana a ajuns in alta parte a lumii

Pusa sa explice cum a ajuns armada lui Trump in alta parte a lumii in loc de Peninsula Coreeana, Casa Alba da vina pe jurnalisti ...citeste mai departe despre "Armada lui Trump ajunge, in cele din urma, la destinatie. Coreea de Nord, avertizata sa nu faca vreo greseala" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#nave razboi SUA Coreea Nord, #razboi SUA Coreea Nord , #Stiri International