Armistitiu in Ucraina: Avertismentul UE si predicitiile lui Hollande

Vineri, 13 Februarie 2015, ora 08:46
895 citiri

UE va reactiona prompt in cazul incalcarii armistitiului de la Minsk pentru incetarea ostilitatilor in estul Ucrainei, decis joi si care urmeaza sa intre in vigoare in noaptea de sambata spre duminica, a avertizat presedintele Consiliului European Donald Tusk dupa summitul de la Bruxelles.

UE va fi pregatita atat pentru evolutii pozitive, cat si negative, dar daca armistitiul de joi nu va fi respectat Bruxelles-ul va lua "toate masurile necesare", a declarat Tusk intr-o conferinta de presa, citat de agentia rusa de stat Tass.

Tusk a declarat ca liderii UE le-au multumit lui Merkel si Hollande pentru eforturile depuse in vederea solutionarii conflictului ucrainean, dar ca au primit cu precautie rezultatul intalnirii de la Minsk.

Presedintele Consiliului European a apreciat ca implementarea noului armistitiu intre trupele guvernamentale ucrainene si rebelii prorusi din estul Ucrainei este cea mai importanta dintre prevederile intelegerii in acest moment.

La randul sau, ...citeste mai departe despre "Armistitiu in Ucraina: Avertismentul UE si predicitiile lui Hollande" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#armisitiu Ucraina Rusia UE, #armistitiu Ucraina Hollande , #Stiri International