As vota cu Hillary Clinton. Pentru intreaga lume

Marti, 08 Noiembrie 2016, ora 10:09
901 citiri
As vota cu Hillary Clinton. Pentru intreaga lume

Hillary Clinton sau Donald Trump? Partidul Democrat sau Partidul Republican? America isi alege presedintele. Miza depaseste cu mult granitele americane si afecteaza intreaga lume.

Nu e numai despre alegerea primului presedinte femeie, un presedinte controversat si prea putin placut, din istoria SUA, sau a unui outsider agresiv care a luat prin surprindere lumea politica.

Nu e vorba in primul rand despre faptul ca Hillary e considerata lipsita de onestitate si cu "schelete in dulap" la capitolul fundatiei de familie si e-mailurilor sterse, sau ca Donald Trump e vulgar, are practici de business cel putin controversate si declaratii rasiste, stramba adevarul mai mult decat orice candidat major din istoria recenta (de verificat site-ul Politifact) sau ca e acuzat de hartuire sexuala de un lung sir de femei.

E vorba despre doua orientari politice a doi politicieni cu totul diferiti din punct de vedere al cunostintelor, experientei, stilului. Este o alegere intre ceea ce, in linii ...citeste mai departe despre "As vota cu Hillary Clinton. Pentru intreaga lume" pe Ziare.com

#alegeri prezidentiale SUA, #Hillary Clinton presedinte SUA, #Donald Trump presedinte SUA , #Stiri International