Asasinatul fratelui lui Kim ar fi fost organizat de doua ministere din Coreea de Nord

Luni, 27 Februarie 2017, ora 10:27
869 citiri

Asasinatul lui Kim Jong-nam, fratele vitreg al liderului coreean Kim Jong-un, a fost organizat de ministerele de Externe si al Securitatii Statului de la Phenian, acuza doi parlamentari sud-coreeni informati de serviciile de informatii.

Intre cei opt suspecti nord-coreeni se afla patru oficiali de la Ministerul Securitatii si doi de la Ministerul de Externe, declara cei doi parlamentari, care citeaza serviciile de informatii sud-coreene, relateaza Reuters.

Oficiali sud-coreeni si americani au declarat ca Kim Jong-nam, fratele vitreg in exil al liderului nord-coreean, a fost ucis de agenti nord-coreeni, la 13 februarie, pe un aeroport din capitala Malaeziei.

Phenianul nu a recunoscut moartea lui Kim Jong-nam.

Asasinatul fratelui lui Kim: O suspecta a primit 90 de dolari ca sa-i joace o farsa cu... ulei de bebelusAsasinatul fratelui lui Kim: Un diplomat de la ambasada Coreei de Nord e amenintat cu arestareaAsasinatul fratelui lui Kim: Malaezia cere alerta Interpol pentru 4 nord-coreeniAutoritatile din Malaezia au anuntat cu ce otrava a fost ucis fratele lui Kim Jong-un: E cea mai toxica substanta din lumeFratele lui Kim Jong Un, ucis pentru ca primise oferta de a conduce un guvern nord-coreean din exil?O femeie a fost arestata in Malaezia, in cazul mortii fratelui lui Kim Jong Un ...citeste mai departe despre "Asasinatul fratelui lui Kim ar fi fost organizat de doua ministere din Coreea de Nord" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#asasinat frate Kim organizat ministere Coreea , #Stiri International