Assad a castigat in Siria. Dar ce a castigat? Siria aproape ca nu mai exista

Sambata, 14 Ianuarie 2017, ora 17:40
776 citiri
Assad a castigat in Siria. Dar ce a castigat? Siria aproape ca nu mai exista
Foto: Twitter/Bana Alabed

Acum ca fortele care sustin guvernul sirian au preluat controlul in Alep, iar Rusia, Turcia si Iran au negociat un armistitiu fragil, este foarte probabil ca presedintele Bashar al-Assad si regimul sau vor continua sa guverneze Siria intr-o forma sau alta.

O spune - intr-un editorial in New York Times - David W. Lesch, profesor de istorie a Orientului Mijlociu la Universitatea Trinity din San Antonio, SUA, si autor al cartii "Siria: Caderea casei lui Assad". Articolul este consemnat de James Gelvin, si el profesor de istorie a Orientului Mijlociu si autor al volumului "Noul Orient Mijlociu: Ce trebuie sa stie toata lumea".

Intr-un interviu acordat saptamana trecuta presei franceze, Assad a declarat ca lupta pentru Alep a fost "un punct critic in cursul razboiului" si ca guvernul este "pe punctul de a castiga".

Situatie critica in Alep: Oamenii lui Assad intra peste civili in case si ii omoara

In infernul din Siria, cel mai mult sufera nevinovatii. Lectia pe care trebuie sa ...citeste mai departe despre "Assad a castigat in Siria. Dar ce a castigat? Siria aproape ca nu mai exista" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#assad siria, #razboi siria assad, #conflict Siria guvern Assad , #Stiri International