Assad, interviu rar despre refugiati: Sunt luati in vizor cu mitraliera de Occident. Nu mai sustineti terorismul!

Miercuri, 16 Septembrie 2015, ora 10:40
1661 citiri
Assad, interviu rar despre refugiati: Sunt luati in vizor cu mitraliera de Occident. Nu mai sustineti terorismul!
Foto: Russia Today

Presedintele sirian Bashar al Assad a acordat un rar interviu presei ruse, in care vorbeste depre refugiati si acuza Occidentul ca sustine teroristii si ca ii "ia in vizor" pe imigranti.

"Occientul plange pentru ei (refugiati - n.red.) si Occidentul sustine teroristii de la inceputul crizei, cand a spus ca aceasta este o revolta pasnica", a spus Assad, intr-un interviu acordat Russia Today.

Statul Islamic continua sa avanseze: Ce a smuls din mainile regimului Assad

Liderul de la Damasc sustine ca omologii sai occidentali spun despre situatia din Siria ca este terorism asemenea Statului Islamic, "dar din cauza statului sirian sau a regimului sirian sau a presedintelui sirian".

"Atata timp cat urmeaza aceasta propaganda, vor avea mai multi refugiati. Deci nu este vorba despre faptul ca Europa nu i-a acceptat sau nu i-a imbratisat ca refugiati, este despre a nu trata cauza. Daca esti ingrijoat in legatura cu ei, nu mai sustine teroristii. Asta credem referitor la criza. Asta ...citeste mai departe despre "Assad, interviu rar despre refugiati: Sunt luati in vizor cu mitraliera de Occident. Nu mai sustineti terorismul!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bashar al Assad interviu refugiati, #Assad refugiati, #Assad lupta terorism, #Assad declaratii Putin, #Assad Statele Unite terorism, #Assad SUA terorism , #Stiri International