Assad nu renunta: Siria va fi bine, iar eu voi fi cel care si-a salvat tara

Duminica, 21 Februarie 2016, ora 10:19
977 citiri
Assad nu renunta: Siria va fi bine, iar eu voi fi cel care si-a salvat tara
Foto: Arhiva site/Kremlin

Presedintele sirian, Bashar Al-Assad, a afirmat ca vrea sa fie peste zece ani "cel care si-a salvat tara" si a recunoscut importanta ajutorului rus si iranian pentru armata siriana.

"Peste zece ani, vreau sa fi fost capabil de a salva Siria, dar asta nu inseamna ca voi fi in continuare presedinte", a declarat seful statului sirian, la putere din anul 2000, intr-un interviu publicat sambata pe site-ul cotidianului spaniol El Pais, scrie AFP. "Siria va fi bine, iar eu voi fi cel care si-a salvat tara", a mai spus el.

Peste zece ani, "daca poporul sirian va vrea sa fiu la putere, voi fi acolo, iar daca nu va dori, nu voi fi", a adaugat presedintele.

Mesajul Rusiei pentru Assad: Respecta armistitiul in Siria si vei scapa cu demnitate

In plus, Bashar Al-Asad a mai declarat ca, "fara indoiala, sprijinul rus si iranian a fost esential" in progresele trupelor sale in fata fortelor de opozitie. "Avem nevoie de acest ajutor pentru un motiv simplu, acela ca 80 de tari sustin ...citeste mai departe despre "Assad nu renunta: Siria va fi bine, iar eu voi fi cel care si-a salvat tara" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Assad salvat Siria, #Assad presedinte inca 10 ani, #razboi siria assad , #Stiri International