Assad: Putin e atat de respectat de sirieni incat ar putea ocupa orice functie in stat

Miercuri, 13 Aprilie 2016, ora 16:30
1228 citiri

Presedintele Siriei, Bashar al-Assad, a declarat in fata unei delegatii ruse, potrivit unui membru al acesteia, ca Vladimir Putin este atat de respectat de sirieni incat ar putea ocupa orice functie in aceasta tara.

Declaratia lui Assad a fost facuta in contextul vizitei mai multor parlamentari rusi care au insotit ajutoarele umanitare trimise in Siria si relatata de Sergey Gavrilov, membru al Partidului Comunist, potrivit Newsweek, care citeaza cotidianul rus Izvestia.

A fost cea de-a patra vizita facuta de parlamentari rusi in Siria de la izbucnirea razboiului civil in aceasta tara, in 2011. Marti, ei au fost primiti de presedintele Bashar al-Assad, care a fost plin de laude la adresa aliatului sau de la Kremlin.

Assad l-a numit pe Putin cel mai popular politician in Siria, potrivit sursei citate. Liderul de la Kremlin ar avea acest statut potrivit unui sondaj citat de El Pais in februarie, ...citeste mai departe despre "Assad: Putin e atat de respectat de sirieni incat ar putea ocupa orice functie in stat" pe Ziare.com

#Vladimir Putin Siria, #razboi Siria Rusia , #Stiri International