Atac armat intr-o scoala din Franta: Suspectul ar fi fost hartuit si ironizat de colegi

Joi, 16 Martie 2017, ora 18:01
1239 citiri
Atac armat intr-o scoala din Franta: Suspectul ar fi fost hartuit si ironizat de colegi
Foto: Ziare.com

Suspectul pentru atacul armat de la un liceu din localitatea franceza Grasse, de joi dimineata, care studia in institutia respectiva, era hartuit si ironizat de numerosi colegi.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Nice-Matin ca baiatul ar fi actionat singur, dupa ce, initial, Politia s-ar fi temut ca un alt suspect ar fi reusit sa fuga.

Adolescentul ar fi avut o disputa cu directorul liceului, pe care l-ar fi vizat in atac. In total, trei persoane, inclusiv directorul, au fost ranite, a anuntat Ministerul francez de Interne.

Baiatul, care nu avea cazier penal, ar fi avut asupra sa o pusca, un pistol, un revolver si doua grenade. Autoritatile verifica daca toate armele erau reale sau unele sunt de plastic.

Inainte de atac, suspectul a publicat pe Facebook un desen cu un barbat inarmat.

De asemenea, el ar fi consultat site-uri despre atacurile armate din scolile americane, inainte de a trece la fapte. ...citeste mai departe despre "Atac armat intr-o scoala din Franta: Suspectul ar fi fost hartuit si ironizat de colegi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#elev atac armat scoala Franta, #impuscaturi liceu Franta, #elev impuscaturi liceu Grasse, #atac armat liceu Grasse , #Stiri International