Atac armat intr-un club de noapte din SUA: Cel putin un mort si 14 raniti - UPDATE

Duminica, 26 Martie 2017, ora 14:09
777 citiri
Atac armat intr-un club de noapte din SUA: Cel putin un mort si 14 raniti - UPDATE
Foto: Arhiva Pixabay

O persoana si-a pierdut viata, iar alte 14 au fost ranite, dupa ce cineva a deschis focul intr-un club de noapte din localitatea Cincinnati. Un raport anterior vorbea de 13 raniti.

Autoritatile americane banuiesc ca ar fi vorba de mai multi atacatori care ar fi deschis focul. Pana in acest moment, niciun suspect nu a fost retinut si martorii sustin ca cel putin o persoana inarmata a reusit sa fuga dupa atac, transmite CNN.

"In acest moment nu avem informatii despre circumstantele care au dus la acest atac armat. Credem ca este vorba de cel putin un cuplu de atacatori", a declarat capitanul Kimberly Williams.

Acest incident a avut loc in Cameo Club, situat in jumatatea vestica a localitatii Cincinnati, in jurul orei locale 02:00 (09:00 ora Romaniei). Sute de persoane erau in incinta clubului, atunci cand a inceput atacul.

Persoanele ranite au fost transportate la spital, iar mai multe se afla in stare grava.

Cameo Club anuntase pe o retea sociala o noapte "sexy" pentru petrecaretii care-i vor trece pragul, accesul fiind permis doar persoanelor de peste 21 de ani.

Acest atac armat are loc la mai putin de un an de la sangerosul masacru dintr-un club al comunitatii gay din metropola Orlando, situata in Florida.

Atunci, 49 de persoane si-au pierdut viata in cel mai sangeros atac armat din istoria recenta a Statelor Unite. ...citeste mai departe despre "Atac armat intr-un club de noapte din SUA: Cel putin un mort si 14 raniti - UPDATE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#impuscaturi club noapte SUA Cincinnati morti , #Stiri International