Cel mai sangeros atac in masa din istoria SUA: Cel putin 50 de morti si 200 de raniti

Luni, 02 Octombrie 2017, ora 13:51
1198 citiri
Cel mai sangeros atac in masa din istoria SUA: Cel putin 50 de morti si 200 de raniti
Foto: captura Youtube

Cel putin 50 de oameni au fost ucisi si peste 200 au ajuns la spital cu plagi impuscate in urma unui atac armat ce a avut loc la un festival de muzica country in Las Vegas.

Politia a lichidat un suspect, a carui identitate nu a fost facuta publica, insa cauta in continuare o femeie de origine asiatica, pe numele Marilou Danley. Cetatenii si turistii sunt in continuare rugati sa evite zona Cazinoului Mandalay Bay, situat pe principala strada a orasului.

Potrivit serifului Joseph Lombardo, s-a tras de la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay.

Martorii au povestit pentru presa americana momentele de groaza din timpul festivalului in aer liber. La primele focuri de arma spectatorii au crezut ca este vorba de focuri de artifcii, asa ca nu au reactionat si artistii au continuat sa cante. In scurt timp insa oamenii au auzit o noua rafala si au vazut cum persoane din jurul lor erau secerate de gloante.

Marilou Danley, femeia cautata de politia din Las Vegas, a fost "localizata". La fel si cele doua vehicule despre care politia a anuntat ca ar fi putut fi folosite de catre suspectul principal.

Printre cei morti in urma "celui mai sangeros atac in masa din istoria SUA" se afla si un politist. Un altul este in stare critica.

Amintim ca in atacul din Orlando, din clubul de noapte Pulse, in iunie 2016, 49 de oameni au fost ucisi.

Seriful Joseph Lombardo a anuntat ca 50 de persoane au murit in atac si cel putin 200 de persoane au fost ranite.

Joseph Lombardo a confirmat identitatea suspectului principal care a fost ucis. Acesta se numeste, asa cum au aratat deja mai multe televiziuni americane, Stephen Paddock.

Citeste mai departe despre "LIVE: Atac armat la un festival din Las Vegas. Cel putin 50 de morti si 200 de raniti" pe Ziare.com.

#impuscaturi festival country Las Vegas , #Stiri International