Atac pe o autostrada din Turcia UPDATE: Printre morti e si un copil (Video)

Luni, 15 August 2016, ora 19:17
873 citiri
Atac pe o autostrada din Turcia UPDATE: Printre morti e si un copil (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Rebeli kurzi au detonat, luni, o masina-capcana la un post de control in trafic al politiei, in sud-estul Turciei, omorand 5 politisti si doi civili si ranind alte 20 de persoane, au anuntat oficiali locali.

UPDATE: Vicepremierul Numan Kurtulmus a declarat ca un copil - al unuia dintre ofiterii de politie - se afla printre morti.

Atacul a vizat un post de control al politiei situat pe o autostrada care asigura legatura intre orasul Diyarbakir si localitatea Batman, potrivit agentiei de presa Anadolu.

Explozia a provocat un crater urias in autostrada. In imagini difuzate de televiziuni, apare si o cladire de trei etaje puternic avariata.

#BREAKING -- Two policemen and one child reportedly killed following large IED explosion near Diyarbakir, SE #Turkey pic.twitter.com/x4cSYtxFDr- Yannis Koutsomitis (@YanniKouts) August 15, 2016

Oficiali au atribuit atacul Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK). Biroul guvernatorului Diyarbakirului a anuntat ca opt politisti au fost ...citeste mai departe despre "Atac pe o autostrada din Turcia UPDATE: Printre morti e si un copil (Video)" pe Ziare.com

#atentat Turcia autostrada, #atac Turcia masina capcana , #Stiri International