Atac de Ziua Frantei la Nisa: Liderii lumii sunt socati - "Astazi, mai mult ca niciodata, suntem toti francezi"

Vineri, 15 Iulie 2016, ora 13:08
621 citiri
Atac de Ziua Frantei la Nisa: Liderii lumii sunt socati - "Astazi, mai mult ca niciodata, suntem toti francezi"
Foto: Pixabay

Lideri politici din lumea intreaga au reactionat in urma atacului de la Nisa si si-au exprimat solidaritatea cu poporul francez.

"Republica franceza va dainui", "Traiasca Franta" si "Astazi, mai mult ca niciodata, suntem toti francezi" sunt cateva dintre mesajele de incurajare pentru tara greu incercata, care a suferit un doilea masacru in mai putin de un an.

Presedintele american, Barack Obama, a condamnat atacul "oribil" si a anuntat ca a cerut echipei sale sa sprijine autoritatile franceze in ancheta.

"Gandurile si rugaciunile noastre se indreapta catre familiile si apropiatii celor ucisi si speram ca ranitii sa se recupereze complet. (...) Suntem solidari si parteneri ai Frantei, cel mai vechi aliat al nostru, alaturi de care vom fi pentru a raspunde si a se recupera dupa acest atac.

In aceasta Zi a Frantei ni se aminteste de extraordinara rezistenta si de valorile democratice care au facut din Franta o sursa de inspiratie pentru intreaga lume si stim ca Republica ...citeste mai departe despre "Atac de Ziua Frantei la Nisa: Liderii lumii sunt socati - "Astazi, mai mult ca niciodata, suntem toti francezi"" pe Ziare.com

#atac Nisa reactii lideri internationali , #Stiri International