Atac la Londra: Echipe antitero au fost trimise la ambasadele din Romania ale tarilor UE si NATO

Miercuri, 22 Martie 2017, ora 21:12
751 citiri
Atac la Londra: Echipe antitero au fost trimise la ambasadele din Romania ale tarilor UE si NATO
Foto: Arhiva site/SRI

Paza ambasadelor si consulatelor din Romania ale tarilor UE si NATO a fost suplimentata, miercuri, cu echipe antitero, ca urmare a atacului de la Londra, a declarat, Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Politiei Romane.

"Dispozitivele de paza ale misiunilor diplomatice au fost intarite. S-a marit vigilenta, se iau masurile obisnuite in astfel de situatii", a declarat Georgian Enache, pentru News.ro.

Londra este in alerta dupa ce patru persoane au murit si cel putin 20 au fost ranite in doua incidente ce par a avea acelasi autor. Ministerul roman de Externe a anuntat ca printre raniti se numara si doi romani.

Un barbat a intrat cu masina in trecatori in zona Parlamentului britanic, dupa care a lovit cu autovehiculul gardul Parlamentului. El a injunghiat apoi un politist, care a murit ulterior din cauza ranilor suferite. Si din randul trecatorilor loviti de masina o persoana a murit pe loc si alte cel putin 12 au fost ranite, unele dintre ele avand "rani catastrofice", potrivit medicilor. Si atacatorul a fost ucis, insa nu se cunosc date despre cea de-a patra persoana decedata.

Politia a anuntat ca pana cand situatia va fi clarificata trateaza incidentele ca pe unele potential teroriste.

Urmareste AICI, in format LIVE TEXT, desfasurarea evenimentelor de la Londra ...citeste mai departe despre "Atac la Londra: Echipe antitero au fost trimise la ambasadele din Romania ale tarilor UE si NATO" pe Ziare.com

#paza ambasade Romania antitero atac Londra , #Stiri International