Atac la Nisa: Masuri sporite de securitate la Bucuresti, Iohannis a fost la ambasada Frantei

Vineri, 15 Iulie 2016, ora 13:46
808 citiri
Atac la Nisa: Masuri sporite de securitate la Bucuresti, Iohannis a fost la ambasada Frantei
Foto: Arhiva (Administratia Prezidentiala)

Ambasada Frantei la Bucuresti a anuntat ca, dupa atacul de la Nisa, au fost luate masuri de securitate sporite in jurul tuturor institutiilor oficiale franceze din Romania.

De asemenea, vineri, a fost deschisa o carte de condoleante la sediul ambasadei in care a semnat si presedintele Klaus Iohannis.

"Ambasada Frantei in Romania le multumeste tuturor celor care si-au exprimat, de ieri seara, condoleantele si sprijinul pentru natiunea franceza, dupa atentatele teroriste care au avut loc la Nisa, pe 14 iulie 2016. Drapelele franceze de pe teritoriul Romaniei sunt in berna", mai transmite Ambasada Frantei la Bucuresti.

Cartea de condoleante a fost deschisa in fata institutiei (strada Biserica Amzei nr. 13-15, Bucuresti) si va ramane la dispozitia tuturor celor care vor sa isi exprime regretele in fiecare zi, intre orele 9:00 si 20:00.

In plus, pe site-ul Ambasadei Frantei a fost deschis un Registru de condoleante online.

Presedintele Klaus Iohannis a fost, vineri, la ora ...citeste mai departe despre "Atac la Nisa: Masuri sporite de securitate la Bucuresti, Iohannis a fost la ambasada Frantei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#masuri securitate Romania atac Nisa, #Iohannis carte condoleante ambasada Franta , #Stiri International