Atacul lui Putin!

Joi, 29 Septembrie 2016, ora 07:52
733 citiri
Atacul lui Putin!

Clipul provocator al Ambasadei Rusiei la Bucuresti cu privire la Cumintenia Pamantului este cea mai vie dovada a faptului ca Putin si-a schimbat strategia in estul Europei si in Europa, in general.

De la mesaje timide, expediate eventual prin intermediari, Rusia a trecut la recitaluri solo instigatoare si ostentative. De ce Rusia isi permite astazi sa fie tot mai agresiva?

Istoria adevarata ne ajuta sa raspundem la aceasta intrebare. Clipul legat de donatia ambasadei pentru opera lui Brancusi urmeaza linia propagandistica a Kremlinului. El porneste de la fapte reale din istoria Romaniei, reinterpretate in functie de interesul rusesc pana intr-acolo incat se ajunge la mistificarea sensului istoric.

De remarcat faptul ca filmul ataca un proiect cladit in jurul unui simbol cultural romanesc, proiect care invita la solidaritate nationala.

Facand recurs la istoria adevarata, nu la cea scrisa de oamenii lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, este adevarat ca in Primul Razboi Mondial Armata ...citeste mai departe despre "Atacul lui Putin!" pe Ziare.com

#Rusia Cumintenia Pamantului, #donatie Rusia Cumintenia Pamantului , #Stiri International