Atacurile de la Paris si Bruxelles sunt un 9/11 european: Avem nevoie de actiune acum!

Luni, 28 Martie 2016, ora 11:51
980 citiri
Atacurile de la Paris si Bruxelles sunt un 9/11 european: Avem nevoie de actiune acum!
Foto: Facebook/Guy Verhofstadt

Guy Verhofstadt, liderul Grupului Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa (ALDE) din Parlamentul European, este de parere ca avem nevoie de mai mult decat de solidaritate pentru a invinge aceasta amenintare terorista; avem nevoie de actiune la nivel european.

Ziare.com va prezinta integral un editorial semnat de Guy Verhofstadt pe tema ultimelor evenimente dramatice din Europa.

"Pana in prezent, am fost crutati de un atac major pe teritoriul belgian. 22 martie a schimbat brusc aceasta stare de fapt. Bruxelles-ul se alatura acum listei oraselor europene care au fost vizate: Madrid, Londra si Paris.

Dar masacrul de marti nu a fost doar un atac asupra Belgiei. Statia de metrou Maelbeek este un punct de tranzit cheie pentru cartierul european. Aceasta a fost o lovitura in inima Europei. Mai mult decat oricand, este clar ca ne confruntam cu o provocare la nivel european.

Daca vrem sa-i invingem pe cei care doresc sa ne faca rau, avem nevoie de mai mult decat apelurile ...citeste mai departe despre "Atacurile de la Paris si Bruxelles sunt un 9/11 european: Avem nevoie de actiune acum!" pe Ziare.com

#atentate Bruxelles Paris Europa, #amenintari teroriste Europa , #Stiri International