Atentat la Nisa: Familiile victimelor nu stiu nimic de cei dragi. Nu s-au identificat nici jumatate din cadavre

Marti, 19 Iulie 2016, ora 11:14
748 citiri

Familiile victimelor atacului terorist din Nisa sunt furioase, pentru ca autoritatile franceze nu au reusit pana acum sa identifice nici jumatate din cele 84 de cadavre.

Medicii spun ca nu le este usor sa identifice mortii, din cauza ranilor ingrozitoare provocate de camionul de 19 tone care a intrat, joi seara, in multimea ce sarbatorea Ziua Frantei, scrie The Independent.

Atentat la Nisa: Inca un roman e dat disparut

Hisham Kahlfallah a facut de mai multe ori turul spitalelor si era epuizat cand a ajuns, duminica, in fata centrului pentru victime din Nisa. Sora sa, Olfa, a murit in urma atentatului, iar fiul sau in varsta de patru ani, Kylan, a fost dat disparut.

Kahlfallah nu a putut afla mai multe de la autoritati despre baietel. La cinci zile de la masacrul de pe promenada din Nisa, doar 35 din 84 de cadavre au fost identificate.

Iar familiile indurerate sunt din ce in ce mai furioase. Cand Christian Estrosi, seful consiliului regional, a venit duminica intr-o ...citeste mai departe despre "Atentat la Nisa: Familiile victimelor nu stiu nimic de cei dragi. Nu s-au identificat nici jumatate din cadavre" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#identificat victime Nisa, #victime atentat Nisa , #Stiri International