Atentat terorist la Paris: Atacatorii, incercuiti de trupele speciale

Joi, 08 Ianuarie 2015, ora 16:47
1211 citiri
Atentat terorist la Paris: Atacatorii, incercuiti de trupele speciale
Foto: Le Parisien

Trupele speciale franceze sunt in alerta, joi la pranz, cei care au comis sangerosul atentat din redactia Charlie Hebdo nefiind inca prinsi.

Suspectii, Cherif si Said Kouachi, sunt acum baricadati intr-o casa dintr-o localitate situata la cativa zeci de kilometri de Paris, dupa ce si-au abandonat masina in care se deplasau cu viteza spre capitala Frantei.

Joi este zi de doliu national in Franta, dupa ce Parisul a fost zguduit de atentatul terorist soldat cu 12 morti si opt raniti. Atacul de miercuri a avut loc la sediul publicatiei satirice Charlie Hebdo si a fost comis de persoane care au anuntat ca il "razbuna pe profet".

Ramaneti pe Ziare.com pentru a urmari, in format LIVE TEXT, evolutiile de la Paris si reactiile internationale

16.47 - Le Monde a postat o fotografie cu un vehicul blindat al fortelor franceze, aflat in localitatea Villiers-Coterets, la nord de Paris, unde suspectii ar fi baricadati intr-o casa.

16.35 - O sedinta a comitetului pentru situatii de ...citeste mai departe despre "Atentat terorist la Paris: Atacatorii, incercuiti de trupele speciale LIVE (Foto&Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#atac terorist Paris, #atentat terorist Paris, #atac terorist Charlie Hebdo, #atentat terorist Charlie Hebdo , #Stiri International