Atentate la Bruxelles: Fratii kamikaze planuiau evadarea din inchisoare a unui terorist important

Marti, 05 Aprilie 2016, ora 10:02
1395 citiri
Atentate la Bruxelles: Fratii kamikaze planuiau evadarea din inchisoare a unui terorist important
Foto: Ziare.com

Fratii Khalid si Ibrahim el Bakraoui, teroristii care au provocat atentatele sinucigase de la Bruxelles, planuiau evadarea din inchisoare a unui alt terorist, Mohamed Bakkali.

Informatia a fost gasita de anchetatori in urma examinarii laptopului unuia dintre frati, care a lasat si un testament, scrie Le Soir.

Ibrahim el Bakraoui este cel care a lasat testamentul, intr-un laptop descoperit ulterior atacurilor, in care sustine ca nu vrea sa se trezeasca intr-o celula vecin cu Salah Abdeslam, astfel justificandu-si alegerea de a se arunca in aer.

Atentate la Bruxelles: Unul dintre teroristi a lasat un mesaj pentru autoritati

Laptopul a fost gasit intr-o pubela din Schaerbeek, o suburbie a Bruxelles-ului, pe 22 martie, la cateva ore dupa atentate.

In inregistrarea audio gasita pe laptop se vorbeste si despre teroristul Mohamed Bakkali, un apropiat al lui Salah Abdeslam, fiind considerat unul dintre "creierele" din spatele ...citeste mai departe despre "Atentate la Bruxelles: Fratii kamikaze planuiau evadarea din inchisoare a unui terorist important" pe Ziare.com

#frati el Bakraoui evadare terorist, #planuri evadare complice Abdeslam, #el Bakraoui atentate Bruxelles , #Stiri International