Atentate la Bruxelles: Iohannis si Ciolos, la Ambasada Belgiei - ce spun despre amenintarile teroriste pentru Romania

Joi, 24 Martie 2016, ora 16:33
1133 citiri
Atentate la Bruxelles: Iohannis si Ciolos, la Ambasada Belgiei - ce spun despre amenintarile teroriste pentru Romania
Foto: Digi 24

Presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Dacian Ciolos au mers joi sa semneze in cartea de condoleante de la Ambasada Belgiei, dupa atentatele de marti de la Bruxelles, in urma carora 32 de oameni au murit si 271 au fost raniti.

Intr-o scurta declaratie, seful statului a spus ca trebuie lucrat impreuna pentru combaterea terorismului si a explicat ca nu exista amenintari suplimentare pentru Romania.

"O zi foarte neagra nu doar pentru Belgia, cu toate ca este cea mai lovita, ci si pentru toata Uniunea Europeana. Sunt foarte convins ca putem sa combatem acest flagel al atentatelor doar daca toate tarile lucreaza impreuna. Fara sa lucram impreuna nu vom putea sa rezolvam aceste probleme. Daca reusim sa ne adunam, sa avem o politica comuna, cu siguranta se vor arata si solutiile. In privinta Romaniei, nu am niciun semnal ca exista amenintari suplimentare", a declarat Klaus Iohannis.

La randul sau, premierul a facut un apel la solidaritate si a mentionat ca autoritatile din ...citeste mai departe despre "Atentate la Bruxelles: Iohannis si Ciolos, la Ambasada Belgiei - ce spun despre amenintarile teroriste pentru Romania" pe Ziare.com

#Dacian Ciolos condoleante Belgia, #Ciolos ambasada Belgia, #Klaus Iohannis condoleante Belgia, #Iohannis ambasada Belgia, #politicieni romani condoleante Belgia , #Stiri International