Atentate la Bruxelles: Politistii stiau riscurile de securitate, dar nu au fost luati in seama

Joi, 31 Martie 2016, ora 08:19
992 citiri

O suta de agenti ai politiei federale (din aproximativ 391 care lucreaza la Zaventem), responsabili cu securitatea in aeroportul Bruxelles-National, au trimis miercuri o scrisoare sefilor lor ierarhici.

"22 martie 2016. Pentru fiecare politist, fiecare politista ce lucreaza in serviciul politiei aeroportului Zaventem, data la care el (ea) se astepta ca asa ceva sa se intample...Cu toate acestea, noi toti, fiecare dintre noi trebuia sa isi faca datoria... In conditii care credem ca puteau fi evitate si ar fi trebuit evitate.

Fiecare membru al echipei de interventie este constient de acest lucru. Aceasta scrisoare este expresia frustrarii politistilor din prima linie fata de o proasta gestionare, un strigat pentru securizarea aeroporturilor nationale", afirma agentii de politie in scrisoarea citata de Le Soir.

In aceasta scrisoare deschisa in limba olandeza, agentii politiei aeroportuare scot in evidenta dupa atentatele de la Zaventem laxismul ce a predominat in materie de ...citeste mai departe despre "Atentate la Bruxelles: Politistii stiau riscurile de securitate, dar nu au fost luati in seama" pe Ziare.com

#politisti atentate Bruxelles, #riscuri securitate politie aeroport Bruxelles , #Stiri International