Atentate la Paris: Daily Mail a platit 50.000 de euro pe o inregistrare criptata de politie

Marti, 24 Noiembrie 2015, ora 16:55
1004 citiri
Atentate la Paris: Daily Mail a platit 50.000 de euro pe o inregistrare criptata de politie
Foto: captura video Daily Mail

Jurnalisti ai publicatiei Daily Mail au cumparat cu 50.000 de euro o inregistrare video din timpul atentatelor din Paris, imaginile fiind captate de camerele restaurantului Casa Nostra, desi materialul era criptat de politie, care il considera proba in ancheta.

Joi, 19 noiembrie, site-ul publicatiei britanice Daily Mail a difuzat imagini captate de camerele de supraveghere in restaurantul Casa Nostra, in momentul atentatelor din 13 noiembrie, cand aceasta pizzerie a fost vizata de tirurile unui terorist, relateaza Le Figaro in editia online.

"Creierul" atentatelor din Franta, filmat la metrou chiar in seara masacrului

Presa britanica nu isi putea explica cum si-a procurat aceasta publicatie materialul video in exclusivitate. Potrivit emisiunii franceze "Le Petit Journal" difuzata de postul Canal+, ea ar fi fost vanduta de proprietarul restaurantului pentru suma negociata de de 50.000 de euro, discutiile pornind de la suma de 12.000 de euro.

In editia de luni a emisiunii, ...citeste mai departe despre "Atentate la Paris: Daily Mail a platit 50.000 de euro pe o inregistrare criptata de politie" pe Ziare.com

#atentate Paris DailyMail cumparat inregistrare, #DailyMail cumparat proba politie atentate paris , #Stiri International