Atentate la Paris: Singurul terorist ramas in viata a refuzat sa se prezinte la un interogatoriu

Miercuri, 31 August 2016, ora 21:04
3158 citiri

Salah Abdeslam, singurul terorist ramas in viata dintre cei care au comis atacurile din Paris din noiembrie 2015, a refuzat sa se prezinte la un interogatoriu in fata unui judecator antiterorist.

Acest lucru s-a intamplat dupa ce la prima audiere, acesta nu a vrut sa spuna nimic, au declarat miercuri surse apropiate dosarului pentru AFP.

Acest refuz a avut loc pe 7 iulie, cand avocatul suspectului, Frank Berton, se pregatea sa ceara tribunalului administrativ de la Versailles, iar apoi Consiliului de Stat, care au refuzat aceasta cerere, sa suspende dispozitivul de supraveghere video continua a celulei in care este incarcerat in inchisoarea Fleury-Merogis.

Potrivit uneia dintre surse, judecatorul de instructie a intocmit pe 8 iulie un proces-verbal in care precizeaza ca Abdeslam a refuzat sa fie scos din celula si adus sa fie interogat in aceeasi zi. Cu o zi inainte el si-a anuntat acest refuz pe o foaie de hartie, a ...citeste mai departe despre "Atentate la Paris: Singurul terorist ramas in viata a refuzat sa se prezinte la un interogatoriu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Abdeslam refuzat interogariu, #Abdeslam terorist interogatoriu, #Abdeslam atentate Paris , #Stiri International