Atentate teroriste la Paris: Aplicatia care te ajuta sa verifici daca prietenii tai din Franta sunt in siguranta

Sambata, 14 Noiembrie 2015, ora 05:54
839 citiri
Atentate teroriste la Paris: Aplicatia care te ajuta sa verifici daca prietenii tai din Franta sunt in siguranta
Foto: Twitter/ Jerome PASANAU

Reteaua sociala Facebook a activat, dupa atacurile de la Paris, o aplicatie care sa permita utilizatorilor sa ii linisteasca pe cei apropiati anuntand ca sunt in siguranta.

Aplicatia propune utilizatorilor Facebook susceptibili sa se afle in zona afectata sa spuna daca sunt "in siguranta" si sa trimita prin intermediul retelei o notificare persoanelor din lista de contacte.

Teroare pe strazile Parisului: Explozii si impuscaturi - LIVE

Aplicatia se bazeaza pe un sistem dezvoltat dupa cutremurul de pamant urmat de tsunami in Japonia, in martie 2011, si a fost activat in trecut cu ocazia mai multor catastrofe naturale.

Parisul retraieste cosmarul terorismului, de data aceasta intr-un atac fara precedent. Cel putin 153 de oameni au murit, in capitala franceza. Sunt cele mai sangeroase atentate produse in Europa, de la cele din Madrid, din 2004.

Mai multe atacuri teroriste au avut loc, vineri seara, la ...citeste mai departe despre "Atentate teroriste la Paris: Aplicatia care te ajuta sa verifici daca prietenii tai din Franta sunt in siguranta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Facebook atentate Paris , #Stiri International