Atentate teroriste la Paris: Cum au comunicat teroristii, fara sa fie interceptati

Duminica, 15 Noiembrie 2015, ora 17:22
972 citiri
Atentate teroriste la Paris: Cum au comunicat teroristii, fara sa fie interceptati
Foto: Ziare.com

Atacurile teroriste din Paris, in urma carora au murit 129 de oameni si sute zac acum pe patul de spital, au ingrozit o lume intreaga. Este inspaimantator, de asemenea, faptul ca teroristii care au lovit in inima capitalei franceze au reusit sa comunice intre ei fara a fi depistati de serviciile secrete.

Nu numai ca atacurile arata ca teroristii aveau arme si munitii avansate, dar au primit si sprijin logistic la nivel inalt. Pentru a coordona o astfel de operatiune terorista, aveau nevoie de un puternic dispozitiv de comunicare, care sa nu poate fi interceptat de autoritati, scrie Techworm.

Din primele rapoarte se pare, insa, ca teroristii ISIL au folosit una dintre cele mai populare console de jocuri din lume, Sony PlayStation 4.

Atentate teroriste la Paris - LIVE

In timp ce Franta si tarile partenere cauta complici ai teroristilor, un raid in apropiere de Bruxelles scote la iveala dovezi ca atacatorii au folosit un PlayStation 4.

Ministrul federal belgian al ...citeste mai departe despre "Atentate teroriste la Paris: Cum au comunicat teroristii, fara sa fie interceptati" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#comunicare teroristi Paris, #Playstation teroristi Paris , #Stiri International