Atentate teroriste la Paris: Francezii se asteptau sa fie atacati. Au existat avertismente foarte clare

Sambata, 14 Noiembrie 2015, ora 08:27
604 citiri
Atentate teroriste la Paris: Francezii se asteptau sa fie atacati. Au existat avertismente foarte clare
Foto: Twitter/Sruthi Gottipati

Specialistii din serviciile de contraterorism se asteptau la un atac major in Franta. Unitatile de interventie rapida au fost pregatite demult pentru acest tip de atacuri cu mai multe obiective.

"Ce s-a intamplat la Paris, acesta este scenariul de care se temeau serviciile de informatii", a declarat, pentru Le Figaro, prefectul Bernard Squarcini, fost sef al spionajului francez.

"Vazand si experienta altor tari, Franta era pregatita", a spus el.

Sursa citata aminteste de o profetie sumbra facuta de un specialist in contraterorism, judecatorul Marc Trevedic. Acesta a lansat un avertisment pe 30 septembrie:

"Sunt convins ca teroristii din Statul Islamic au ambitia si mijloacele de a ne atinge mult mai grav prin organizarea de actiuni la scara incomparabil mai mare fata de cele de pana acum. Spun acest lucru ca un tehnician: cele mai negre zile de abia urmeaza. Adevaratul razboi pe care Statul Islamic intentioneaza sa il desfasoare pe teritoriul nostru nu a inceput inca", ...citeste mai departe despre "Atentate teroriste la Paris: Francezii se asteptau sa fie atacati. Au existat avertismente foarte clare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#previziune atentate Paris, #morti atentate Paris, #spionaj atentate Paris , #Stiri International