Atentate teroriste la Paris - Sarkozy vrea masuri extreme: Razboiul pe care trebuie sa-l purtam e total

Sambata, 14 Noiembrie 2015, ora 22:47
767 citiri
Atentate teroriste la Paris - Sarkozy vrea masuri extreme: Razboiul pe care trebuie sa-l purtam e total
Foto: Arhiva Facebook/ Nicholas Sarkozy

Sefa extremei drepte franceze a criticat sambata actiunile guvernului socialist si a cerut masuri de securitate sporite, dupa atentatele de vineri seara din Paris, soldat cu 129 de morti si 352 de raniti, in timp ce fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a pledat pentru "reevaluari majore".

Atentate teroriste la Paris: Masacru cu 129 de morti si 352 de raniti. Primele dezvaluiri din ancheta

La fel ca in ianuarie, dupa atentatele jihadiste din Franta soldate cu 17 morti, presedintele Francois Hollande a cerut solemn ca tara sa dea dovada de "o unitate indispensabila".

"Natiunea trebuie sa fie unita in aceasta incercare", a raspuns sefa partidului de extrema dreapta Frontul National, Marine Le Pen, dar "dincolo de cuvinte, actiunea puternica si implacabila va fi cea care ii va proteja pe francezi si va perpetua aceasta unitate. Ori Franta si francezii nu mai sunt in siguranta si se impun masuri urgente".

In opinia Marinei Le Pen, "Franta a devenit vulnerabila, trebuie sa ...citeste mai departe despre "Atentate teroriste la Paris - Sarkozy vrea masuri extreme: Razboiul pe care trebuie sa-l purtam e total" pe Ziare.com

#Marine Le Pen atentate Paris, #atacuri teroriste Franta opozitie , #Stiri International