Atentate teroriste la Paris: Alerta cu bomba la Bruxelles, langa cladirea Comisiei Europene LIVE

Luni, 16 Noiembrie 2015, ora 13:10
1666 citiri
Atentate teroriste la Paris: Alerta cu bomba la Bruxelles, langa cladirea Comisiei Europene LIVE
Foto: Arhiva Ziare.com

Franta este in doliu dupa valul de atacuri sangeroase de vineri noaptea, cand 132 de persoane, printre care doi romani, au fost ucise.

Daca sambata a fost o zi incarcata de durere, predominand reactiile emotionale si aparand numeroase marturii cutremuratoare ale supravietuitorilor, duminica au inceput sa apara si informatii din partea anchetatorilor.

Atentate teroriste la Paris: Vezi firul evenimentelor, operatiunile ce-au urmat si marturiile supravietuitorilor

Tot mai multe dovezi sunt gasite, apar date despre identitatea teroristilor si noi arestari sunt facute, atat in Franta, cat si in Belgia. De asemenea, Politia franceza a anuntat pe Twitter ca este in cautarea unui barbat nascut in Belgia, pe nume Abdeslam Salah, acesta si doi frati ai sai fiind suspectati de implicare in atacuri.

In Franta, a fost declarata stare de urgenta si au fost reintroduse controale la frontiere, situatie ce e posibil sa fie prelungita pentru mai multe luni. Bernard Cazeneuve, ministrul ...citeste mai departe despre "Atentate teroriste la Paris: Alerta cu bomba la Bruxelles, langa cladirea Comisiei Europene LIVE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Franta atentate teroriste, #atentate Paris suspecti , #Stiri International