Atentatele de la Paris: Doi suspecti au fost retinuti la Bruxelles dupa un raid antiterorist

Miercuri, 16 Martie 2016, ora 11:55
745 citiri
Atentatele de la Paris: Doi suspecti au fost retinuti la Bruxelles dupa un raid antiterorist
Foto: Bruxelles.be

Politia belgiana a capturat doi militanti care au tras focuri de arma, ranind patru ofiteri, in timpul raidului antiterorist ce a avut loc marti la Bruxelles. La operatiunile de cautare au participat si fortele de interventie franceze, dupa ce procuratura belgiana a anuntat ca raidul antiterorist are legatura cu atentatele din Paris, soldate cu 130 de morti.

Marti seara, politia belgiana a reusit sa ucida un suspect in timpul unui schimb de focuri din suburbia Forest a Bruxelles-ului. Suspectii s-au baricadat intr-un apartament, in timp ce autoritatile au inconjurat cladirea, transmite Reuters.

"Aceasta operatiune este legata de atentatele din Paris", a declarat purtatorul de cuvant al Procuraturii belgiene. Insa, operatiunea antiterorista nu il vizeaza pe Saleh Abdesalm, unul dintre teroristii de la Bataclan, care nu a fost capturat in cele cinci luni ce au trecut de la atentatele din Paris.

Anchetatorii au precizat ca atentatele de la Paris din noiembrie au fost ...citeste mai departe despre "Atentatele de la Paris: Doi suspecti au fost retinuti la Bruxelles dupa un raid antiterorist" pe Ziare.com

#raid antitero Bruxelles, #suspecti retinuti Bruxelles , #Stiri International