Atentie, turisti! O insula din Grecia, invadata de refugiati care au umplut plajele de mizerie

Joi, 28 Mai 2015, ora 12:56
1085 citiri
Atentie, turisti! O insula din Grecia, invadata de refugiati care au umplut plajele de mizerie
Foto: Captura video Youtube/ teleSUR

O insula greceasca, din apropierea tarmului turcesc, este nu doar o atractie pentru turistii straini, cu precadere cei britanici, dar si pentru emigrantii care fug din Siria si Afganistan.

Cele doua grupuri s-au intalnit pe insula Kos, aflata la circa 20 de kilometri de orasul turc Bodrum, turistii britanici stramband din nas pe strazi, la vederea emigrantilor, asa cum se observa in imaginile Daily Mail.

Astfel, in timp ce familiile de turisti se relaxeaza la soare pe plaja, la cativa metri distanta se afla imigranti care si-au instalat tabere, dormind pe cartoane, cu gunoaie presarate peste tot.

Cei care au fugit din Siria si Afganistan s-au adapostit sub arcadele de pe malul marii, in orasul Kos, asteptand sa primeasca unda verde pentru calatoria catre Grecia continentala.

Grupurile de emigranti bogati au smartphone si carti de credit si stau in hoteluri locale, la preturi de 10-15 euro pe noapte, in timp ce ceilalti stau intr-o tabara de pe partea orasului unde se afla ...citeste mai departe despre "Atentie, turisti! O insula din Grecia, invadata de refugiati care au umplut plajele de mizerie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#imigranti Siria Afganistan Grecia, #refugiati insula Kos , #Stiri International