Atentionare de calatorie in Grecia: riscul declansarii unor incendii este aproape la nivel maxim

Duminica, 30 Iunie 2019, ora 18:27
981 citiri
Atentionare de calatorie in Grecia: riscul declansarii unor incendii este aproape la nivel maxim
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca Secretariatul General de Protectie Civila a precizat ca se mentine un risc ridicat de incendiu de padure (grad 4 din 5), pe fondul temperaturilor ridicate si intensificarii vantului, in mai multe regiuni ale tarii.

Regiunile in care exista risc ridicat de incendii sunt: Peninsula Attica, Insula Evia, Insula Skyros, Korinthia, Lakonia, Argolida, Insula Chios, Insula Samos, Insula Ikaria, Insulele Ciclade, Insula Creta.

Cetatenii romani pot solicita asistenta consulara la numarul de telefon al Ambasadei Romaniei la Atena: +302106728879, apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCR) si preluate de catre operatorii Call Center in regim de permanenta.

De asemenea, cetatenii romani care se confrunta cu o situatie cu caracter de urgenta au la dispozitie si telefonul de permanenta al Ambasadei Romaniei in Republica Elena: +306978996222 si cel al Consulatului General al Romaniei la Salonic: +306906479076.

Ministerul Afacerilor Externe recomanda consultarea paginilor de Internet http://atena.mae.ro, http://salonic.mae.ro, www.meteoalarm, euwww.mae.ro si reaminteste faptul ca cetatenii romani care se deplaseaza in strainatate au la dispozitie aplicatia "Calatoreste in siguranta" (http://www.mae.ro/app_cs) care ofera informatii si sfaturi de calatorie. ...citeste mai departe despre "Atentionare de calatorie in Grecia: riscul declansarii unor incendii este aproape la nivel maxim" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#avertizare calatorie Grecia, #incendii Grecia , #Stiri International