Aurescu: Nu cred ca Republica Moldova isi permite acum alegeri anticipate

Luni, 25 Ianuarie 2016, ora 11:37
1036 citiri
Aurescu: Nu cred ca Republica Moldova isi permite acum alegeri anticipate
Foto: Arhiva Ziare.com

Organizarea alegerilor anticipate ar prelungi criza politica si instabilitatea din Republica Moldova, declara Bogdan Aurescu, fost ministru de Externe.

Bogdan Aurescu a apreciat la RFI Romania ca "este important ca exista un Guvern la Chisinau, dupa o perioada de instabilitate politica (...) si din acest punct de vedere, formarea acestui Guvern reprezinta pana la urma un pas important in solutionarea crizei politice de la Chisinau".

Fostul sef al diplomatiei romane nu crede ca alegerile parlamentare anticipate ar fi o solutie: "Nu cred ca in acest moment Republica Moldova isi poate permite alegeri anticipate, adica inca o perioada de dezbateri electorale aprinse, asa cum o arata si aceste manifestatii care sunt in strada si care de fapt sustin alegerile anticipate. Prin urmare, (ar fi) o solutie care ar prelungi criza politica si instabilitatea din Republica Moldova. Pana la urma, stabilitatea Republicii Moldova este foarte importanta nu doar pentru Republica Moldova in ...citeste mai departe despre "Aurescu: Nu cred ca Republica Moldova isi permite acum alegeri anticipate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bogdan Aurescu Moldova alegeri anticipate, #Romania Moldova anticipate , #Stiri International