Austria opreste imigrantii la granita: Cereti azil in statele balcanice, nu doar in tarile bogate

Duminica, 20 Septembrie 2015, ora 14:27
926 citiri
Austria opreste imigrantii la granita: Cereti azil in statele balcanice, nu doar in tarile bogate
Foto: Captura Youtube/EuroNews

Austria a inceput sa respinga intrarea pe teritoriul ei a unor migranti din Orientul Mijlociu veniti dinspre Slovenia, miscare ce survine dupa ce ministrul austriac de Interne a declarat ca nu are nicio simpatie fata de refugiatii care nu cer azil in tarile balcanice si incearca sa ajunga in statele mai bogate.

Potrivit unui purtator de cuvant al politiei austriece, circa 100 de migranti ajunsi in cursul noptii de sambata spre duminica la granita sloveno-austriaca la punctul de frontiera Spielfeld nu au fost lasati sa intre pe teritoriul Austriei, intrucat nu au cerut azil si nici nu au prezentat documentele corespunzatoare.

Potrivit agentiei HINA, in cursul zilei de sambata un alt grup de 350 de migranti care doreau sa ajunga in Germania a fost respins de autoritatile austriece.

Bulgaria si-a inchis granitele pentru imigrantii ilegali (Video)

Conform regulamentului de la Dublin (ce reglementeaza examinarea cererilor de azil in Uniunea Europeana), refugiatii trebuie sa ...citeste mai departe despre "Austria opreste imigrantii la granita: Cereti azil in statele balcanice, nu doar in tarile bogate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#imigranti Austria granite inchise, #Austria imigranti state balcanice bogate , #Stiri International