Autoritatile americane au lansat o ancheta penala federala, dupa cele mai recente dezvaluiri WikiLeaks

Miercuri, 08 Martie 2017, ora 22:28
923 citiri
Autoritatile americane au lansat o ancheta penala federala, dupa cele mai recente dezvaluiri WikiLeaks
Foto: Facebook/ WikiLeaks

Autoritatile americane au lansat o ancheta penala federala privind publicarea de catre WikiLeaks a unor documente in care sunt detaliate tehnicile CIA de hacking, au declarat miercuri inalti oficiali SUA.

Oficialii au precizat ca FBI si CIA se coordoneaza in analizarea situatiei.

Ancheta vizeaza modul in care documentele au intrat in posesia WikiLeaks si daca acestea au fost furnizate de un angajat sau de un contractor.

CIA incearca sa stabileasca si daca WikiLeaks are si alte documente nepublicate.

Documentele date publicitatii pana acum sunt, in mare parte, autentice, au spus oficialii, subliniind ca nu este clar deocamdata daca o parte dintre ele au fost sau nu modificate.

Una dintre cele mai mari temeri ale Guvernului este daca eventualele coduri publicate de WikiLeaks pot fi folosite de alti hackeri pentru a provoca haos in lume.

Oficialii au subliniat ca orice strangere de informatii folosind tipurile de operatiuni descrise in documente este legala. Ei au avertizat si ca o parte din materiale descrie programe inca in curs de dezvoltare in comunitatea de informatii.

Dezvaluiri WikiLeaks: CIA foloseste Consulatul SUA din Frankfurt pentru spionaj cibernetic in Europa si Asia

WikiLeaks dezvaluie ca a obtinut instrumente ultrasecrete cu care CIA sparge telefoane sau diverse aplicatii ...citeste mai departe despre "Autoritatile americane au lansat o ancheta penala federala, dupa cele mai recente dezvaluiri WikiLeaks" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ancheta penala federala WikiLeaks, #SUA ancheta penala WikiLeaks , #Stiri International