Avertisment oficial din America: China ne poate lasa fara curent electric!

Vineri, 21 Noiembrie 2014, ora 12:59
1463 citiri
Avertisment oficial din America: China ne poate lasa fara curent electric!
Foto: Business Insider

Michael Rogers, directorul Agentiei Nationale de Securitate, cel care conduce si Comandamentul Cibernetic al Pentagonului, a avertizat ca China, dar si "inca o tara sau doua", sunt capabile de atacuri cibernetice care sa lase fara curent electric parti din SUA.

Acest pericol este binecunoscut, insa pana acum nu a fost confirmat in mod public de un oficial, cu atat mai mult de un sef al Comandamentului Cibernetic al Pentagonului, informeaza Business Insider.

Astfel de atacuri sunt chiar mai dificil de oprit decat cele nucleare, a dat acesta de inteles. Puterile nucleare sunt cunoscute, atacurile pot fi detectate si atribuite unui stat sau altuia. Altfel stau insa lucrurile cu atacurile cibernetice.

China acuza SUA de atacuri cibernetice frecvente asupra site-urilor ...citeste mai departe despre "Avertisment oficial din America: China ne poate lasa fara curent electric!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#SUA China atacuri cibernetice, #Michael Rogers avertisment China, #Michael Rogers atacuri cibernetice, #Michael Rogers SUA fara curent, #atacuri cibernetice SUA, #state sensibile atacuri cibernetice , #Stiri International